loading
Referencer

Referencer og udtalelser gør os stolte

Hos Solbakkens Tømrer gør vi hver dag en stor indsats for, at gøre vores kunder glade og tilfredse. Når kunder bliver så glade, at de vil give os en udtalelse bliver vi stolte. Det giver os ekstra blod på tanden til også, at give dig en god oplevelse når du bestiller tømrerarbejde hos os.

Tryghed i byggeprocessen og tillid til arbejde af meget høj kvalitet

Tilbage i 2007 valgte vi Solbakkens Tømrer, ved Kvist og Palle Hansen, til at bygge vores nye sommerhus i Nørlev Strand. De modtog fra os alene en  ”egentegnet grundplansråskitse”, som de arbejdede videre med, ud fra vores fælles byggemøder. Blandt vores netværk fik vi anbefalet Kvist og Palle til at bygge, idet vi udtrykte ønske om ”tryghed i byggeprocessen” som første prioritet. Det skulle konkret udmøntes i, at arbejdet blev udført i høj kvalitet, ingen faglige kompromisser, samt at aftaler overholdes. Tryghed i byggeprocessen var særlig vigtigt for os, idet vi, grundet stor geografisk afstand, ikke havde mulighed for løbende ”opsyn” med arbejdet i byggeperioden.

 

Byggeriet, herunder det behagelige samarbejde med Kvist og Palle – og deres folk – viste sig på alle måder at leve op til samtlige vores forventninger/krav – og mere til. Vi oplevede rigtig god byggekyndig sparring og mange gode løsningsforslag undervejs.

 

Her 8 år efter – 2015 – får vi jo rigtig bekræftet alle vores positiver oplevelser. Byggeri af meget høj kvalitet. Vi har ingen reklamationer haft, eller set svagheder overhovedet, i perioden efter – det på trods af, at sommerhuset er udsat for det danske vestkystvejr på ”1. række”.

 

Joan og Tommy Andreasen